Call of Duty Vanguard beta zit vol met cheaters

News
maandag, 20 september 2021 om 14:00
call of duty vanguardf1632233749
Afgelopen weekend werd de tweede bèta voor Call of Duty Vanguard gehouden. Tijdens het testweekend werd alleen wel duidelijk dat de shooter vol zit met cheaters.
Video-bewijs van spelers die wallhacks en andere cheat-systemen gebruiken, zijn online opgedoken. Voornamelijk op sociale media en de subreddit-pagina van de game werd er geklaagd door de eervolle spelers die zonder cheats probeerden een potje te winnen tijdens de beta.
Het is pijnlijk omdat de ontwikkelaar van Call of Duty Vanguard van tevoren heeft aangekondigd dat er nieuwe tools worden gebruikt om te voorkomen dat gamers gemakkelijk kunnen vals spelen. Het is dan ook niet de eerste keer dat een recente Call of Duty game te maken krijgt met cheaters. Zo heeft Raven Software het druk met het bannen van cheaters in Call of Duty Warzone. Zo zijn er recent nog 100.00 spelers op één dag geband van de Battle Royale game. Die spelers kunnen bovendien ook niet genieten van Call of Duty Vanguard, want alle spelers die geband zijn van Warzone krijgen automatisch een ban voor Vanguard.

Tweede beta voor Call of Duty Vanguard

De beta die werd gehouden voor de first person shooter afgelopen weekend was alweer de tweede beta voor Call of Duty Vanguard. Eerder werd er namelijk al een paar testdagen georganiseerd die exclusief waren voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. De tweede beta was op elk platform te spelen waar de game voor zal uitkomen.
Call of Duty: Vanguard komt op 5 november uit voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S. De game speelt zich geheel af tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Populair Nieuws