Call of Duty Vanguard multiplayer details en trailer onthuld

News
woensdag, 08 september 2021 om 11:00
call of duty vanguardf1632233749
Spelers hebben er lang op moeten wachten, maar gisteravond heeft Sledgehammer Games eindelijk de multiplayer van Call of Duty Vanguard getoond middels een trailer. Ook zijn er meer details over de modi bekendgemaakt.
Als er één aspect is van de Call of Duty games dat het gros van de spelers aantrekt is natuurlijk de multiplayer. Al sinds het eerste deel in de franchise krijgen fans niet genoeg van de intense vuurgevechten tegen elkaar. Er werd dan ook met smart uitgekeken naar de multiplayer reveal van Call of Duty Vanguard gisteravond.
Tijdens het digitale event heeft ontwikkelaar Sledgehammer Games de eerste beelden van de multiplayer getoond via een trailer. Spelers mogen het tegen elkaar gaan uitvechten op verschillende verslagen. Niet alleen in Europa, maar ook in het Pacifische gebied.
Om tegenstanders om te leggen krijg je de keuze tussen flink wat wapentuig, van conventionele wapens tot vroege versies van de miniguns en zelfs baseball bats. Gadgets duiken ook weer op, zoals een kleine tank drone die op afstand kan worden bestuurd.

Meer Call of Duty Vanguard multiplayer details

Via het PlayStation Blog zijn er daarnaast nog meer details gedeeld over de verschillende modi van de Call of Duty Vanguard multiplayer. Zo wisten we al dat de game een modus genaamd Champion Hill gaat krijgen, maar er komt ook een gloednieuwe modus genaamd Patrol. In de modus moeten spelers een objective achterna gaan die constant in beweging is. Daarnaast zijn er natuurlijk ook klassieke modi als Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed.
Voor de release op 5 november worden er ook nog een paar beta’s georganiseerd voor Call of Duty Vanguard. De eerste daarvan vindt plaats van 10 tot 13 september en is exclusief voor de PlayStation consoles, terwijl de tweede beta in het weekend van 16 tot 20 september voor iedereen toegankelijk is.

Populair Nieuws