Dit is wanneer Barbie op HBO Max te zien is

News
vrijdag, 04 augustus 2023 om 10:30
barbie filmf1672678083
Barbie is een razend succes voor Mattel en Warner Bros. De film over de iconische pop heeft al een hoop records verbroken en zorgt er samen met Oppenheimer voor dat de Europese bioscopen vollopen. Wie wacht tot Barbie op HBO Max te zien is moet wel nog even wachten.
HBO Max lanceerde vorig jaar in ons land en maakte daarbij bekend dat bioscoopfilms van Warner Bros. al na 45 dagen op de streamingdienst te zien zouden zijn. Daar komt het bedrijf nu van terug. CEO David Zaslav zei het volgende over de beslissing:
Een exacte releasedatum voor Barbie op HBO Max geeft Zaslav niet, maar we kunnen de film ergens in de herfst verwachten. Momenteel heeft de film al ruim 800 miljoen dollar opgeleverd. Aangezien de film voorlopig dus nog niet te streamen is, wordt er verwacht dat Barbie de 1 miljard dollar voorbij gaat.

Barbie en Heineken

Andere bedrijven profiteren ook graag van het succes van Barbie. Zo speelde ook Heineken in op de film door een speciaal bilboard waarbij alleen de laatste drie letters van het merk te zien zijn, oftewel ‘Ken’. Daaronder staat de tekst ‘Come on… Let’s go party!’, een verwijzing naar Aqua’s Barbie Girl.

Populair Nieuws