'Jason Momoa probeerde Amber Heard ontslagen te krijgen op Aquaman-set'

News
woensdag, 11 oktober 2023 om 11:30
aquaman imdbf1674484707
Het drama rondom Amber Heard en Johnny Depp houdt niet op. Nu zou Jason Momoa namelijk hebben geprobeerd om Heart ontslagen te krijgen op de set van Aquaman, terwijl hij naar verluidt dronken was en verkleed als Depp.
Het is al meer dan een jaar geleden dat de spraakmakende zaak was tussen Johnny Depp en Amber Heard. Uiteindelijk won Depp de zaak en moest Heard een schadevergoeding betalen aan haar ex-man, maar de actrice liep voornamelijk veel reputatieschade op. Heard kwam er namelijk niet goed vanaf in de volledig uitgezonden rechtszaak.
De zaak krijgt nu nog eens een staartje, nadat fans van Depp de juridische kosten hebben betaald om de documenten van Heard’s therapeut, Dr. Dawn Hughes, te openbaren. Volgens de notities van de therapeut zou Jason Momoa een opmerkelijke rol hebben gespeeld, zo meldt Variety.
De acteur zou naar verluidt de set van Aquaman op zijn gelopen in een beschonken toestand en verkleed als Johnny Depp, om ervoor te zorgen dat Heard ontslagen werd. Volgens een woordvoerder van DC klopt daar niks van. Momoa zou zich ‘altijd professioneel hebben gedragen’. Een insider op de set zegt ook dat de acteur nooit dronken op de set is geweest en dat hij zich niet verkleed als Depp: “Hij is altijd gekleed in zo’n Bohemian-stijl.”

Hulp van Elon Musk

De studio achter Aquaman en regisseur James Wan zouden Heard al eerder een poging hebben gedaan om Heard te ontslaan. Na de release van Aquaman in 2018, was besloten om Heard te laten vallen, omdat er geen chemistry was tussen de twee hoofdrolspelers. De advocaat van Heard werd per brief ingelicht over de beslissing.
De studio heeft Heard alleen nooit echt ontslagen, vanwege haar toenmalige vriend Elon Musk. De excentrieke miljardair zou een ‘scorched-earth brief naar Warner Bros. hebben gestuurd en dreigde dat hij alles plat zou branden’.
Volgens ingewijden had de poging tot het ontslaan van Heard ook niets te maken met de juridische strijd tussen de actrice en Johnny Depp. Die zaak begon namelijk pas in 2019, lang nadat de studio besloot om niet verder te willen met Heard.