Call of Duty Modern Warfare 2 releasedatum onthuld

News
woensdag, 25 mei 2022 om 10:15
call of duty modern warfare 2 posterf1666878320
We wisten al dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty aan zat te komen, maar nu weten we ook precies wanneer. Activision Blizzard heeft namelijk de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare 2 onthuld.
De laatste tijd duiken er steeds meer dingen op over Call of Duty Modern Warfare 2. Zo heeft Activision Blizzard eerder al het officiële logo uit de doeken gedaan en daarmee ook de naam onthuld. En vorige week doken er naar verluidt de eerste beelden van de shooter op.
Nu heeft de uitgever ook de releasedatum bekendgemaakt. Via Twitter laat Activision Blizzard weten dat we op 28 oktober 2022 met Call of Duty Modern Warfare 2 aan de slag kunnen gaan. Samen met de bekendmaking van de releasedatum zijn er ook een aantal posters van karakters in de game onthuld. Op één van de posters is het populaire karakter Ghost te zien, met zijn iconische skull balaclava.

Wanneer zien we CoD Modern Warfare 2 gameplay?

Ondanks dat we nu weten wanneer Call of Duty Modern Warfare 2 uitkomt, is er voor de rest nog weinig bekend over de titel. Op het feit dat de game zal draaien op een nieuwe engine na hebben Activision Blizzard en ontwikkelaar Infinity Ward namelijk bijna geen details gedeeld.
Mogelijk gaat daar binnenkort verandering in komen. In een video waarin de artwork van de game wordt onthuld, staat namelijk een container met daarop de tekst ‘J - 8 - 22’. Het is mogelijk dat die tekst refereert naar 8 juni, waarop dan de eerste grote gameplay reveal voor Call of Duty Modern Warfare 2 is. Dat komt overeen met een eerder lek van Tom Henderson.