Dit is wanneer we Modern Warfare 2 zien

News
maandag, 16 mei 2022 om 9:30
modern warfare 2 2022f1651216285
Call of Duty Modern Warfare 2 komt later dit jaar officieel uit. Dankzij journalist Tom Henderson weten we nu ook wanneer de game precies uit de doeken gedaan wordt. Bronnen hebben tegenover de journalist de plannen rondom de onthulling gelekt.
Op 8 juni moet Call of Duty Modern Warfare onthuld worden. Eerder werd via Henderson al duidelijk dat de game in juni getoond zou worden, maar een datum was nog onduidelijk. Met de plannen op 8 juni lijkt Call of Duty de onthulling op eigen voet te gaan maken.
Een dag later, op 9 juni, is Summer Game Fest namelijk pas. De show van Geoff Keighley is dit jaar het startschot van de gebruikelijke E3-periode. E3 zelf is er dit jaar alleen niet, al is de tweede week van juni wel al redelijk vol met allerlei liveshows, zoals die van Microsoft en Bethesda.
Check de tweet van Henderson hieronder zelf.

Call of Duty Modern Warfare 2 wordt in delen onthuld

Veel details rondom Call of Duty Modern Warfare zijn er officieel nog niet. Ontwikkelaar Infinity Ward maakte tot nu toe alleen het logo van de game bekend. Andere details zijn er wel, maar die vloeien vooral voort uit allerlei geruchten.
Zo zou het verhaal van Call of Duty Modern Warfare zich afspelen in Zuid-Amerika. De drugshandel zou centraal staan in het verhaal. Dit is dan ook wat we op 8 juni gaan zien, want volgens Henderson draait het in de onthulling alleen om de campagne. De multiplayermodus wordt vervolgens pas in augustus voor het eerst getoond.