Call of Duty Modern Warfare 2 logo onthuld

News
vrijdag, 29 april 2022 om 10:00
modern warfare 2 2022f1651216285
Activision Blizzard komt dit jaar met het vervolg op Call of Duty Modern Warfare (2019). De reboot van de geliefde reeks die in 2007 oorspronkelijk verscheen viel in de smaak en het tweede deel is bij Infinity Ward in de maak. Dat maakt de studio bekend met het officiële Call of Duty Modern Warfare 2 logo.
De aankondiging van Call of Duty Modern Warfare 2 komt niet als een verrassing. Infinity Ward is al een week lang bezig met het hinten naar de aankondiging. De titel van de game en het logo zijn nu officieel uit de doeken gedaan. De aankondiging kwam via het officiële Twitter-account met simpelweg #ModernWarfare2.
Dat een vervolg voor 2019's Modern Warfare in de maak is, was al tijden duidelijk. Activision Blizzard maakte dat al in februari bekend en dat oorspronkelijke Call of Duty-studio Infinity Ward de leiding zou hebben over het project. Naar verluidt zijn er achter de schermen wel nog tien andere studio gemoeid met het project.
Veel meer details rondom de nieuwe Modern Warfare zijn er nog niet. Er zijn alleen tal van geruchten over bijvoorbeeld het verhaal van de game. Deze zou zich richten op de strijd met drugskartels in Colombia. Daarmee gaat de game een compleet andere richting op dan de oorspronkelijke Modern Warfare-trilogie die zich juist richtte op de oorlog met Rusland.
Bekijk de aankondiging van Modern Warfare 2 hieronder.

Call of Duty Modern Warfare 2 releasedatum nog onduidelijk

Met het logo duidelijk is het nu afwachten op de eerste beelden van Call of Duty Modern Warfare 2 (2022). Ook een releasedatum is nog duidelijk, al wordt verwacht dat de game gewoon eind dit jaar verschijnt. Mogelijk wordt de releasedatum zelfs een stukje vroeger dan normaal, al is dit ook nog onbevestigd.
Wel ziet het er naar uit dat dit de laatste Call of Duty is die volgens de jaarlijkse releasekalender verschijnt. Eerder werd duidelijk dat achter de schermen gekeken wordt naar een mogelijke pauze voor de serie die ervoor zorgt dat 2023 geen Call of Duty-release zal zien.