Is dit de eerste gameplay van Call of Duty Modern Warfare 2?

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 18:00
call of duty modern warfaref1650897229
Later dit jaar kunnen we weer uitkijken naar de volgende Call of Duty, die weer de naam Modern Warfare 2 draagt. Het lijkt erop dat de eerste gameplay van de shooter nu is gelekt.
Eerder deze week heeft een Twitter-kanaal over Call of Duty Modern Warfare 2 gemeld dat er een screenshot van de game zou zijn gelekt. Die foto is nog niet voorbij gekomen, of is door Activision Blizzard meteen weer offline gehaald, maar er is nu we iets anders gelekt, namelijk de eerste gameplay video van de game.
Ten minste, daar lijkt het wel op. De beelden zijn gedeeld via Twitter en erg wazig. Veel informatie geeft de video ook niet weg. Zo zien we een speler een automatisch wapen herladen en vervolgens nog een glimps van de start van een nieuw potje.
Het is ook lastig te bepalen in hoeverre Call of Duty Modern Warfare 2 grafisch is verbeterd. Bij de aankondiging van de game werd namelijk gezegd dat de nieuwe titel gemaakt wordt door Infinity Ward met een nieuwe engine. Mogelijk krijgen we binnenkort wel scherpe beelden te zien, want volgens Tom Henderson zullen de eerste officiële beelden in juni getoond gaan worden.

Nog meer Call of Duty naast Modern Warfare 2

Infinity Ward werkt niet alleen aal Call of Duty Modern Warfare 2, maar ook aan Call of Duty Warzone 2. Het eerste deel van de battle royale shooter is enorm populair, maar kampt tegelijkertijd ook met veel problemen en cheaters. Naar verluidt zijn de huidige problemen niet op de lossen door de oude engine, dus heeft Activision Blizzard besloten om een nieuw deel te lanceren.

Populair Nieuws