Viaplay F1-commentator onder vuur na GP van Monaco

News
maandag, 30 mei 2022 om 9:30
viaplay logo no tekstf1643883108
Dit weekend werd de GP van Monaco uitgezonden op Viaplay en na wekenlange problemen lijkt de streamingdienst eindelijk wat progressie te boeken. Er waren dit keer geen grote problemen tijdens de race zelf, maar toch zijn fans op Twitter nog steeds extreem kritisch. Dit keer heeft het alleen wel te maken met Viaplay F1-commentator Christijan Albers die wisselende reacties ontvangt.
Het F1-circus daalde afgelopen weekend neer in Monaco, maar de race verliep alles behalve soepel. Flinke regenbuien zorgde ervoor dat de race niet afgemaakt kon worden en dat er flinke vertraging was. Toch was dat voor fans uit Nederland niet het grootste probleem. Op Twitter gingen Nederlanders vooral los over het commentaar van Viaplay F1-commentator Christijan Albers dat vooral uit onzin zou bestaan.
Een greep van de tweets over Albers hieronder:

Lichtpuntje voor Viaplay F1-commentator Albers na GP van Monaco

De reacties op het commentaar van Albers valt dus nog steeds niet bepaald in de smaak. Gelukkig kan Albers inmiddels het trucje afkijken bij zijn collega Ho-Pin Tung. Hij werd door de kijkers na zijn recente aanstelling enorm goed ontvangen.
Toch is er een lichtpuntje te noemen voor Albers zelf. Albers was dit weekend in Monaco namelijk zelf aanwezig op de grid en dat bleek enigszins succesvol te zijn. Een deel van de fans ziet wel opties in de deze kant van het commentaar van Albers doordat hij leuke interviews weet af te nemen.
Of Albers ook op de grid staat tijdens de GP van Azerbeidzjan is nog afwachten. Die race is pas op 12 juni en begint om 13.00 uur 's middags.

Populair Nieuws