Call of Duty Black Ops 6 officieel bevestigd

News
donderdag, 23 mei 2024 om 18:00
call of duty black ops 6
Het gebeurt zelden dat de nieuwe Call of Duty goed geheim gehouden wordt. Ook dit jaar leek het al een tijdje een open geheim waar Activision mee ging komen. Nu is ieders vermoeden bevestigd: in 2024 komt Black Ops terug.
Meestal wisselen verschillende Call of Duty subreeksen elkaar jaarlijks af, maar de afgelopen twee jaar waren een grote uitzondering. Twee keer op een rij werd een Modern Warfare-titel voorgeschoteld. Maar dit jaar is het weer tijd voor een andere titel en Black Ops wordt al een tijdje genoemd.
In eerste instantie ging de titel Black Ops Gulf War rond, maar recentere geruchten kwamen met een eenvoudig Black Ops 6. Dat laatste is nu bevestigd door Activision. Eerder kwam het bedrijf al met een tease die daar ook oop wees
Op Twitter spreekt Activision van een "duister nieuw hoofdstuk" in de Black Ops franchise. Helaas gaat het bedrijf er verder niet op in waar de game over gaat. Wel is meteen bekend wie de game maakt. Het vermoeden was er al, maar met een Tweet maakt Treyarch in één klap duidelijk verantwoordelijk te zijn voor Black Ops 6.

Volledige Black Ops 6 reveal komt snel

Fans van de franchise hoeven niet al te lang te wachten tot we meer weten over de nieuwe Call of Duty. De datum van de reveal is namelijk bekendgemaakt als 9 juni. Dat is niet geheel onverwacht, aangezien dat de datum is waarop Xbox, de nieuwe eigenaar van Activision, een showcase houdt. Het is dan ook in die showcase dat de game wordt onthuld.
Ook is onthuld dat de presentatie die direct volgt op de showcase over Call of Duty Black Ops 6 gaat. In eerste instantie liet Xbox alleen weten dat deze presentatie over een nieuw deel in een geliefde franchise zou gaan. Bijna niemand geloofde dat het iets anders zou zijn dan de nieuwe Call of Duty en nu is bevestigt dat dat een goede gok was.

Populair Nieuws