Activision licht tipje van de sluier van nieuwe Call of Duty

News
donderdag, 23 mei 2024 om 10:00
call of duty black opsf1587540638
Dit jaar komt er weer een nieuwe Call of Duty game aan. En Activision heeft nu een tipje van de sluier gelicht met een teaser website.
Vorig jaar was het een chaotisch jaar voor Call of Duty. Eigenlijk zou er alleen een uitbreiding komen voor Call of Duty Modern Warfare 2, omdat de ontwikkeling van de geplande game niet naar verwachting verliep. Maar plotseling kondigde Activision aan dat er toch wel een volledige titel kwam in de vorm van Call of Duty Modern Warfare 3. Uiteindelijk bleek dat eigenlijk wel een uitbreiding te zijn, maar met het prijskaartje van een full-priced game erop geplakt.
Dit jaar moet er alleen wel een echte Call of Duty weer op de planning staan. Tot nu toe heeft Activision nog weinig officieel laten vallen over de nieuwe titel, maar daar is nu verandering in gekomen. Er is een teaser website gelanceerd door de uitgever, waarop een video te zien is.
In de video is een groep activisten te zien, die in de nacht op een rots beklimmen. De volgende ochtend is te zien dat de rots in kwestie Mount Rushmore was - de berg met daarin de gezichten van vier presidenten gehouwen - en dat de gezichten zijn bedekt met banners waarop ‘The Truth Lies’ te zien is.
Later is er ook nog een andere video toegevoegd aan de website. Als je het kanaal veranderd naar Channel 2, is een video te zien waarop er posters worden opgehangen met dezelfde tekst.

Hint naar laatste Black Ops

De teaser maakt nog eens duidelijk dat het gaat om een nieuw deel in de Black Ops-franchise. Aan het einde van de laatste titel uit die reeks, het in 2020 uitgekomen Call of Duty Black Ops Cold War, eindigde namelijk met een keuze voor de protagonist. Je kon zelf bepalen of je de waarheid zou vertellen of een leugen.
Er gaan ook al een tijdje geruchten over de setting van de nieuwe game. Naar verluidt speelt de Call of Duty van dit jaar zich af in de jaren 90 tijdens de Eerste Golfoorlog. Waarschijnlijk zullen we hier meer duidelijkheid over krijgen op 9 juni, wanneer de Xbox Games Showcase wordt georganiseerd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties