Bol komt met korting op LEGO voor volwassenen

News
vrijdag, 24 mei 2024 om 14:00
Is je vakantiegeld binnen, maar heb je er nog geen bestemming voor? Je zou een nieuwe LEGO-set kunnen overwegen. Bij bol is er het één en ander in de aanbieding voor volwassenen.
Soms tref je het dat een LEGO-set heel leuk is, maar niet duur. Helaas is het vaak zo dat hoe mooier de LEGO-set, hoe meer steentjes er aan te pas gekomen zijn en hoe duurder hij dus is. Zeker als volwassene moet je rekening houden met een aardig prijskaartje.
Maar in de bol 10-daagse kun je nu een paar mooie sets met korting scoren. De sale richt zich op volwassenen, al zijn er ook sets bij die kinderen vast kunnen waarderen. Het kortingspercentage wisselt en lijkt bij sommige sets misschien wat laag, maar het scheelt toch snel een tientje of zelfs meer.

Welke LEGO-sets zijn in de sale bij bol? 

De sets die je kunt krijgen zijn best uiteenlopend. Van racewagens tot ruimtevoertuigen en van de Piramide van Gizeh tot Zweinstein. We hebben de deals hieronder voor je op een rijtje gezet.
Zoals gezegd is het bol 10-daagse, dus als je deze LEGO-deals niet zo interessant vindt, kan het misschien toch lonen om even rond te kijken bij de winkel. Wie weet wat er verder nog te vinden is.
Je zou bijvoorbeeld kunnen overwegen om te gaan voor een nieuwe laptop. Daar zijn ook wat mooie deals voor te vinden. Er is veel keuze voor Windows-gebruikers, maar ook als je een Chromebook of Macbook zoekt zijn er wat deals te vinden.

Populair Nieuws