Destiny 2 Showcase voor augustus aangekondigd

News
donderdag, 08 juli 2021 om 11:30
destiny 2 juego cruzadof1625734308
Bungie heeft een speciale Destiny 2 showcase aangekondigd die in augustus verschijnt. Via een cryptische tweet werd de aankondiging gemaakt. Als gevolg van de tweet zijn fans van de game direct volop begonnen met speculeren over wat de tweet wel niet betekent.
Het evenement staat op de planning voor 24 augustus, maar veel meer details zijn nog niet bekend gemaakt. De foto die bij de tweet is bijgevoegd heeft verder een tagline die nogal wat duisternis voorspelt. Deze luidt: Survive the truth.
Ook is een plaatje te zien waarvan fans nu al vermoeden dat deze alvast aangeeft waar het volgende evenement om gaat. Dit zouden de Scorn moeten worden omdat het embleem vergelijkbaar is met dat van de Scorn. Fans verwachten dan ook dat de Destiny 2 Showcase de eerste details over de volgende uitbreiding, genaamd The Witch Queen, uit de doeken doet.

Destiny 2 Showcase over The Witch Queen

The Witch Queen is de volgende uitbreiding van Destiny 2. Deze werd vorig jaar al bekendgemaakt door Bungie, samen met de Beyond Light uitbreiding die vorig jaar verscheen. Het idee was dat The Witch Queen dit jaar uit zou komen, maar deze werd eerder dit jaar al naar volgend jaar uitgesteld. Een precieze releasedatum werd toen alleen nog niet beekndgemaakt.
Verwacht wordt dat de livestream hier meer informatie over gaat geven. De releasedatum voor de uitbreiding zou dan ook niet mis zijn, net als uiteraard de eerste cinematic en gameplaybeelden van de nieuwe uitbreiding. Dit geeft fans namelijk ook direct een idee over de richting die Bungie op wil rondom het verhaal van de uitbreiding.