De PlayStation Wrap-Up van 2021 is nu beschikbaar

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 16:00
PlayStation Wrap-Up is de Spotify Wrapped van de consoles van Sony. Momenteel is het dus mogelijk om cijfers te zien van wat je hebt gedaan in 2021 op de PlayStation. Zo kan je zien hoe je gamejaar op PlayStation er uit heeft gezien. Dit heeft Sony aangekondigd in een blogpost.
Veel verschillende platformen hebben tegenwoordig een eigen overzicht dat wordt uitgebracht aan het einde van het jaar. Gebruikers kunnen zo zien wat ze eigenlijk allemaal gedaan hebben op dat platform gedurende 365 dagen. Sony heeft dus nu ook zo'n soort overzicht uitgebracht voor PlayStation gebruikers.

Welke cijfers zijn er te zien via Wrap-Up?

In de cijfers kan je zien hoeveel uur je in totaal op de PlayStation hebt gespeeld in 2021, welke game je dit jaar het meest hebt gespeeld en ook welke trofeeën je allemaal dit jaar hebt behaald. Als je zelf de cijfers wil zien dan kan dat op deze site.
De cijfers gaan niet alleen over wat de speler individueel heeft behaald. Ook is te zien in hoeverre spelers collectief bepaalde dingen uit games hebben behaald, of welke wapens uit bepaalde games het meest populair waren onder de PlayStation spelers.
Ondanks dat PlayStation exclusives een groot aandeel hebben in het succes van PlayStation brengt Sony steeds meer van haar exclusives naar PC. Onlangs zei de regisseur van God of War nog dat dit komt door de studio's van PlayStation die hierop hebben aangedrongen.

Populair Nieuws