Doctor Strange 2 LEGO verklapt Gargantas als villain

News
donderdag, 02 december 2021 om 15:00
doctor strangef1643108642
De nieuwste Doctor Strange film is flink uitgesteld. Toch verschijnt er ondertussen al merchandise van de nieuwe film. Een nieuwe LEGO set verklapt dat Gargantas de villain zal zijn.
Op het Instagram account van 1414falconfan verscheen een foto waarop een LEGO set van Doctor Strange te zien is. Op de voorkant van de doos zien we hoe Dr. Strange, Wong en America Chavez een gigantisch octopus-achtig monster proberen te verslaan. Bij het horen van de omschrijving zal bij menig Marvel fan het belletje gaan rinkelen, maar niets is wat het lijkt. Op de doos wordt dit monster namelijk omschreven als Gargantas, en niet als Shuma-Gorath. Gargantas is een zeemonster en lijkt enorm veel op Shuma-Gorath. Het wordt dus waarschijnlijk niet Shuma-Gorath die het opneemt tegen Doctor Strange in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar Gargantas.
Shuma-Gorath is een Marvel slechterik die flink geteased is om de volgende slechterik te worden in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In 1973 dook Shuma-Gorath als eerst op in de comic, waar hij vocht tegen Doctor Strange. Onlangs zijn ook kleurplaten en puzzels rondom de film gelekt, waarop een monster met éé oog en veel tentakels te zien is. Daardoor dachten veel fans dat Shuma-Gorath de villain zou zijn in Doctor Strange 2.
Met deze gelekte LEGO set kunnen we concluderen dat het waarschijnlijk toch Gargantas wordt. Houd wel in het achterhoofd dat we het over Marvel hebben, alles kan nog gebeuren! Wie weet, misschien moet Strange wel allebei de monsters verslaan.

Wanneer komt Doctor Strange 2 uit?

Het duurt nog wel even voordat de nieuwe Doctor Strange film uitkomt. Op 6 mei 2022 zal de film pas verschijnen in de bioscopen. Strange wordt uiteraard weer gespeeld door Benedict Cumberbatch. Ook Wong zal weer te zien zijn, en tot slot zal Wanda Maximoff een plekje krijgen in Doctor Strange 2.

Populair Nieuws