De leukste adventskalenders voor 2022!

Article
dinsdag, 15 november 2022 om 13:00
advent calendar 1236036 1920f1668010452
Met Sint Maarten achter de rug is het zo Sinterklaas en dan is het alweer heel snel Kerst. De leukste manier om daarnaar af te tellen is met een adventskalender. Je kunt natuurlijk kiezen voor zo één met chocolaatjes, maar er zijn veel kalenders die misschien wel leuker zijn (en zeker beter voor de lijn).

Marvel Pocket Pop

Dit jaar is de vierde fase van het MCU tot een einde gekomen. Het was een fase met de nodige ups en downs, waarbij veel mensen zich afvragen wat nou eigenlijk het punt van deze fase was. Maar één ding is nooit veranderd: die Marvel-helden zijn toch wel erg leuk.
Als jij of een bekende van je ook fan is, is de Marvel Pocket Pop kalender misshien een leuke manier om december mee te beginnen. Zoals de naam doet vemoeden zit er achter elk vakje een superkleine Funko Pop! figuur van een Marvel personage. Het is een leuke toevoeging aan je Funko-verzameling en misschien worden ze zelfs wat waard.
2022 11 09 jurassic world advent calendarf1668010805

Jurassic World

Eerder in 2022 sloot de Jurassic World trilogie af met Jurassic World Dominion. Maar eigenlijk heb je helemaal geen excuus nodig om een Jurassic World adventskalender te nemen, helemaal als hij voor een kind is. Veel kinderen hebben het op een bepaalde leeftijd over niets anders dan dino’s.
Als jij ook iemand kent die helemaal weg is van deze prehistorische gevederde reptielen, wat voor groter plezier kun je ze dan doen dan 24 kleine dino’s? We horen je denken: “een grote dino”. Nee! Grote dino’s zijn gevaarlijk en eten je op. Dat is de les van Jurassic Park: geef nooit iemand een grote dino.
lego harry potter adventskalenderf1668010993

LEGO Harry Potter

Wat je op dit moment vindt van Harry Potter is aan jou, maar iedereen die het verhaal van Harry Potter kent zal het ermee eens zijn dat Kerst op Zweinstein altijd iets magisch had. Dat zal ten dele te maken hebben met de letterlijke magie, maar dat het vaak een witte Kerst was met warme truien en dergelijke heeft er ook vast iets mee te maken.
Dat is overigens ook één van de manieren waarop je weet dat Harry Potter zich in het verleden afspeelt: een witte Kerst hoef je tegenwoordig niet meer te verwachten. Maar je kunt toch een klein beetje magie in huis halen met de LEGO Harry Potter adventskalender. Het is leuk voor de Harry Potter-fan tijdens de adventstijd, maar ook daarna vinden de meeste mensen het niet erg om wat extra LEGO in huis te hebben.
pokemon tcg advent calendarf1668011164

Pokémon kaarten

Er zal dit najaar en deze winter waarschijnlijk veel Pokémon gespeeld worden. Pokémon Scarlet en Violet staat voor de deur en aangezien daarmee een nieuwe generatie begint, begint ook het enthousiasme voor Pokémon weer op te komen. Maar je kunt niet de hele dag bezig zijn op je Switch.
Wil je toch een beetje bezig blijven met Pokémon als de Switch uit is, dan zijn er natuurlijk ook Pokémon kaarten. Of je nu weet hoe je moet spelen of niet, de plaatjes zijn in ieder geval mooi. Met deze adventskalender kun je er bovendien een hoop in de wacht slepen, zodat je op Eerste Kerstdag misschien wel het ultieme deck kunt maken.
lego star wars adventscalenderf1668011305

LEGO Star Wars

Als je het hebt over leuke adventskalenders zonder chocola kun je eigenlijk niet om die van LEGO Star Wars heen. Deze kalender is al jaren vaste prik voor LEGO Star Wars en er is altijd wat leuks in te vinden.
Verschillende Star Wars personages in kersttruien of andere feestelijke maar totaal niet Star Wars-achtige kleding zijn een jaarlijkse highlight van de kalender. Maar je vindt ook kleine schepen en gewone minifiguurtjes achter de luikjes, dus het is ook een manier om je collectie mooi aan te vullen. Chewbacca kan deze zeker meenemen voor Lumpawaroo voor Life Day.

Populair Nieuws

Laatste Reacties