Pas op! Resident Evil 4 Remake spoilers gelekt

News
donderdag, 16 maart 2023 om 11:30
resident evil 4f1677687655
Over enkele weken is de Resident Evil 4 Remake release. Toch is het voor fans die op de game zitten te wachten oppassen geblazen. Resident Evil 4 Remake spoilers zijn gelekt en tonen al flink wat van de game, zoals één van de boss fights in de horrorgame van Capcom.
Spoilers voor Resident Evil 4 Remake zijn online gelekt. De horrorgame van Capcom die op 24 maart verschijnt, zou nog niet in handen moeten zijn van spelers, maar via Tiktok blijkt dat dit wel al het geval is. Daarop wordt een video gedeeld van één van de boss fights uit de game.
In verband met de gevoeligheid van de spoilers zullen we deze uiteraard niet verklappen. Mochten spoilers je niets uitmaken, kun je de video hier als nog zelf bekijken. We raden dan ook aan om de hashtag ResidentEvil en alle hashtags gerelateerd aan de nieuwe remake te vermijden op sociale media.
Anderzijds is het wel veilig om de recent uitgebrachte trailer van Resident Evil 4 Remake te checken. Die kun je hieronder bekijken in aanloop naar de release volgende week. De game verschijnt dan op PlayStation 5, Xbox Series X en PC.