Binnenkort groot nieuws over Death Stranding film

News
donderdag, 27 juli 2023 om 15:30
3583066 deathstranding2f1570131234
Er lijkt een nieuw tijdperk te zijn aangebroken wat betreft game-verfilmingen. Dit jaar alleen al hebben we een zeer sterke serie van The Last of Us gezien en ook de Mario film viel aardig in de smaak. Binnenkort horen we als het goed is ook leuke dingen over de Death Stranding-verfilming.
Er zijn veel PlayStation-game die binnen afzienbare tijd een film of serie krijgen. Eén daarvan is de Kojima">Hideo Kojima-game Death Stranding. Er is alleen heel weinig bekend over de film, maar dat gaat binnenkort veranderen, vertelt producer Allan Ungar aan ScreenRant.
Ungar kan helaas niet zoveel vertellen als hij zou willen in verband met de stakingen van zowel de acteurs als schrijvers in Hollywood. Toch laat hij weten dat we binnenkort “leuk nieuws” krijgen over de film. Volgens hem wordt de film uniek en verrast hij niet alleen fans van de game, maar ook filmliefhebbers en het brede publiek.

Hideo Kojima nauw betrokken bij Death Stranding film

Het zal door de voornoemde stakingen nog wel even duren voordat de film daadwerkelijk verschijnt. Intussen kunnen fans van de game er wel op rekenen dat het geen slap aftreksel van de game wordt. Hideo Kojima is namelijk nauw betrokken bij de film.
Volgens Ungar heeft Kojima invloed op vrijwel elk aspect van de productie. Ook Kojima zelf liet eerder in een Tweet weten dat hij betrokken is bij onder andere de plot, het design en de inhoud van de film. Alleen de regie heeft hij uit handen gegeven.