Bijzondere en prachtige game nu helemaal gratis

News
donderdag, 04 juli 2024 om 17:00
the falconeerf1613662419
Epic Games geeft een heel bijzondere game gratis weg. Gemaakt door slechts één persoon, maar deze game kan wedijveren met de grootste AAA games, zowel wat gameplay als graphics betreft.
Het idee is even briljant als simpel: een game waarin je kan vliegen en dogfighten, maar dan zonder vliegtuigen. Sinds Game of Thrones en de prequel weten we dat dat prima kan.
In The Falconeer bestijg je geen draak, maar een immense Warbird. Op de rug van deze krachtige vogel doorkruis je de door oceanen gedomineerde wereld van de Great Ursee. De eilanden die her en der verspreid uit de zee oprijzen, worden bevolkt door diverse facties.
Sommigen zijn vriendelijker dan anderen. Met bevriende facties kan je handel drijven, of opdrachten voor ze vervullen, de minder goed bevriende facties zullen meteen uitrukken om je uit de lucht te schieten.
The Falconeer laat je vrij om in de open wereld van de Great Ursee je eigen ding te doen, maar wie meer wil ontdekken van deze waterige wereld, doet er goed aan de diverse campagnes te doorlopen (of eerder: doorvliegen). Vanuit het gezichtspunt van de verschillende facties beleef je de gebeurtenissen die uiteindelijk leiden tot een dramatisch hoogtepunt.
The Falconeer is een grafisch hoogstandje, van de hand van een enkele ontwikkelaar: de Nederlander Tomas Sala. De game is geïnspireerd door games als Star Wars: Tie Fighter en Aces of the Pacific.
Wij reviewden de uitgebreidere versie van de game eerder en gaven de game een verdiende 8, vanwege het uitgebreide verhaal en de prachtige en diverse omgevingen. Scoren dus, die game!

Elke week gratis games in de Epic Games Store

Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Sunless Skies, Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties