Epic Games geeft briljante maar duistere RPG game gratis weg

News
donderdag, 27 juni 2024 om 17:00
epic gamesf1645113725
Grijp het stuur van je trein en reis de ruimte door, terwijl je goden en de gruwelijkste horrors probeert te vermijden of te vernietigen. De game die Epic deze week gratis weggeeft liegt er niet om: Sunless Skies is spannend, ziet er prachtig uit en krijgt dan ook overal lovende kritieken. Dit is dus een game die je niet wil missen.

Sunless Skies nu gratis in de Epic Games Store

Sunless Skies is het vervolg op Sunless Sea, een al even succesvolle game van de hand van een developer met de bijzondere naam Failbetter Games. Sunless Skies speelt zich af in een alternatieve wereld die in de Victoriaanse tijd speelt. Londen is ondergronds gegaan en heeft een portaal geopend naar de ruimte. In de ruimte zijn de sterren veranderd in godachtige wezens die niet bepaald het beste met de mensheid voor hebben.
Het New British Empire heeft in de ruimte diverse sterren en planeten veroverd en stuurt jou eropuit in een oude locomotief. De game laat je vrij om te kiezen wat je wil doen.
Wil je het geheim achter een mysterieuze afgesloten doos oplossen, ga je handel drijven of bemoei je je met de oorlog tussen de Empire en de rebellen (Hee, waar hebben we dat eerder gehoord?), de keuze is aan jou.
Wie de game gezien heeft, weet dat deze er prachtig uitziet, mede dankzij de gebruikte Unreal engine. De game speelt top-down en biedt een enorme keuze in karakters, achtergrond en historie om uit te kiezen. Dit is een game waar je de hele zomerperiode aan gekluisterd kan zitten.
De versie die Epic Games in de aanbieding heeft is meteen ook de Sovereign Edition, wat betekent dat de game alle toevoegingen, extra verhaallijnen en verbeteringen bevat die sinds de originele lancering toegevoegd zijn. Sunless Skies werd gefinancierd dankzij een succesvolle Kickstarter campagne en werd bij release bedolven onder de positieve kritieken. De game staat momenteel op een Metacritic score van 87.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws

Laatste Reacties