Bergen HBO Max series vinden nieuw thuis

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 14:00
hbo maxf1650354911
Toen Discovery en Warner Bros. vorig jaar fuseerden ging dat gepaard met annuleringen van veel HBO Max series. Maar ze zijn niet voorgoed weg. Veel series worden uitgezonden door de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.
Warner Bros. Discovery heeft de stekker uit de nodige series getrokken. Dat was een bezuinigingsmaatregel nadat Discovery Warner Bros kocht. De series komen niet terug naar HBO Max, maar het goede nieuws is dat ze op andere streamingdiensten terecht kunnen komen.
Zo heeft SkyShowtime nu een enorme deal gesloten waardoor de dienst veel Europese HBO Max Originals mag gaan uitzenden. Veel van deze series, afkomstig uit een groot aantal Europese landen, waren ooit te zien op HBO Max stonden en verhuizen nu naar SkyShowtime. Ook krijgt de nieuwe dienst enkele series die ooit besteld werden voor HBO Max, maar daar nooit op terecht zijn gekomen voordat ze werden geannuleerd.
Deze series zullen in elke regio waar SkyShowtime beschikbaar is te zien zijn, ongeacht waar ze vandaan komen. In totaal gaat het om 21 series. SkyShowtime is blij met de deal, aangezien de dienst nu veel eerder een significant aantal Europese series heeft dan verwacht. Al deze series staan naar verwachting in maart op SkyShowtime.

Wat is er nu te zien op SkyShowtime?

SkyShowtime heeft overigens al geen beroerd aanbod. Je kunt er geliefde series als The Office en Yellowstone zien. Ook qua films is er een mooie selectie, waaronder de legendarische Godfather-trilogie.