Bergen gameplay nieuwe Assassin’s Creed gelekt

News
donderdag, 03 augustus 2023 om 17:30
assassins creed miragef1662103517
Het is alweer een paar jaar geleden dat de laatste Assassin’s Creed verscheen. Gelukkig kunnen fans binnenkort weer nieuwe games verwachten. Er is nu veel gameplay gelekt van een nieuwe titel.
Later dit jaar verschijnt Assassin’s Creed Mirage. Maar een andere titel, Assassin’s Creed Jade, wordt nu al door een select publiek gespeeld. Van die nieuwe game zijn nu heel wat gameplaybeelden gelekt die de ronde doen op social media.
Er is zeker twee uur aan gameplay van Assassin’s Creed Jade uitgelekt. Veel daarvan wordt ook snel weer offline gehaald, maar via bijvoorbeeld Reddit worden heruploads veelvuldig gedeeld. Wie de beelden echt wil zijn kan ze dus in principe vinden.

Hoe kun je Assassin’s Creed Jade spelen?

Assassin’s Creed Jade is momenteel als open bèta beschikbaar. Het gaat om een mobile game, die nog geen uiteindelijke releasedatum heeft. Als je de game graag wil spelen, kun je je aanmelden voor de bèta via de site van de game.
Verder verschijnt dit jaar ook Assassin’s Creed Mirage, een prequel voor Valhalla. De nieuwe game ligt vanaf 20 oktober in de winkel en zal wat meer lijken op een oude Assassin’s Creed, nadat de laatste paar games een open world aanpak hanteerden. Mirage speelt daardoor anders en is ook een heel stuk korter dan de meest recente titels.