Begin van de Fallout-serie nu alvast te zien

News
vrijdag, 22 maart 2024 om 7:00
fallout tv seriesf1701255118
Fallout-fans hoeven niet lang meer te wachten om de serie te kijken. Sterker nog, het blijkt dat het wachten in zekere zin al voorbij is. Er staat namelijk een klein voorproefje online: de eerste scène van de serie is nu te zien.
Een tijdje geleden kreeg de Fallout-serie eindelijk een officiële trailer. Wie dat nog niet genoeg vindt, kan nu meer zien. De eerste scène van de serie is nu namelijk al gedeeld via YouTube.
De eerste scène van de serie toont een confrontatie tussen Vault Dweller Lucy (Ella Purnell) en The Ghoul (Walton Goggins). Lucy probeert een conflict te bemiddelen, maar haar tactieken werken niet bijzonder goed. Gelukkig schiet het Brotherhood of Steel te hulp.

Wanneer is de release van Fallout op Prime Video?

Alles bij elkaar duurt de eerste scene niet bijzonder lang. Gelukkig hoeven fans niet lang meer geduld te hebben om meer te zien. Fallout staat namelijk vanaf 11 april al op Amazon Prime Video. Het eerste seizoen telt acht afleveringen, en staat meteen in zijn geheel op de dienst.
De serie is geen hervertelling van één van de games, maar een origineel verhaal. De makers vinden zelfs dat het in zekere zin Fallout 5 is. Er is nauw samengewerkt met Todd Howard en Bethesda, zodat ideeën die de game-maker al van plan was te gaan gebruiken voor de werkelijke Fallout 5-game niet per ongeluk al gebruikt werden voor de serie.