‘Beelden van Horizon multiplayer gelekt’

News
maandag, 30 januari 2023 om 12:30
horizon forbidden westf1644834324
Na twee Horizon-games kan gezegd worden dat de reeks een succes is voor Sony. Er zijn dan ook meerder titels in de aanbieding, waaronder een multiplayer game die onlangs is bevestigd door Guerrilla. Daarvan lijken nu zeer vroege beelden te zijn gelekt.
Liefhebbers van Horizon Zero Dawn en Forbidden West kunnen binnenkort met een nieuwe VR-game aan de gang. Maar dat is lang niet de enige game in ontwikkeling. Zo wordt er ook gewerkt aan een multiplayer-project.
Een Reddit-gebruiker deelt nu een video waarin een Horizon multiplayer-game in actie is te zien. Het zou gaan om een vrij vroege versie van de game, die stamt uit 2020. Het is dus niet gezegd dat het eindproduct veel op deze beelden zal lijken.
Of deze beelden echt zijn is niet helemaal duidelijk, maar ze lijken wel te kloppen met details die Guerrilla zelf heeft gedeeld. De game toont bijvoorbeeld nieuwe personages. Ook is de game grafisch een stuk meer gestyleerd dan de grotendeels realistische games die tot nu toe zijn verschenen, zoals ook te lezen was in de omschrijving van de game die Guerrilla gaf.

Ook Horizon Forbidden West DLC op komst

Het kan nog wel even duren voor de Horizon multiplayer game in de winkel ligt, maar gelukkig staat er nog meer op het programma. We noemden al even de VR-game Horizon Call of the Mountain. Verder verschijnt er in april een uitbreiding voor Horizon Forbidden West, genaamd Burning Shores.