Beelden F1-film Brad Pitt worden geschoten tijdens GP van Groot-Brittannië

News
donderdag, 06 juli 2023 om 14:30
Het raceweekend op Silverstone is niet alleen gastheer voor de GP van Groot-Brittannië. Tijdens het weekend worden er namelijk ook beelden geschoten voor de F1-film van Brad Pitt.
De Formule 1 is de laatste jaren erg populair geworden, mede dankzij een grotere focus op social media en de komst van Drive to Survive. De sport is nu zelfs zo populair dat Brad Pitt besloten heeft om er een film over te maken. In de film zal de focus gelegd worden op een fictief elfde team en daar is nu de naam van bekendgemaakt: APXGP.
Daarnaast is ook het ontwerp van de auto gedeeld via het Twitter-kanaal van Formula 1. Het fictieve team rijdt met een grotendeels zwarte auto, met hier en daar grijze en gouden accenten. Het doet voornamelijk denken aan de livery van Haas toen Rich Energy een sponsor voor het team was.
Bezoekers van de GP van Groot-Brittannië zullen de auto live in actie kunnen zien. Aankomend weekend worden er namelijk beelden geschoten van de film op Silverstone Circuit. Ook is er een speciaal ingerichte pitbox en een plekje in de paddock gemaakt voor APXGP.

F1-coureurs in de film?

Brad Pitt de hoofdrol spelen in de F1-film. Hij speelt daarin een ervaren coureur die eigenlijk al met pensioen was, maar terugkeert om een rookie teamgenoot te ondersteunen en het weer op te nemen tegen de top van de motorsport. Het verhaal doet denken aan de terugkeer van Michael Schumacher in de Formule 1 van 2010 tot 2012.
Eén van de producenten van de film is niemand minder dan Lewis Hamilton, maar mogelijk gaan er ook coureurs acteren in het project. Naar verluidt gaan alle huidige F1-coureurs zichzelf spelen in de film.

Populair Nieuws