‘Max Verstappen wordt ook acteur’

News
woensdag, 31 mei 2023 om 13:30
max verstappen gp monaco 2023f1685098036
Verstappen">Max Verstappen heeft het momenteel druk met het huidige Formule 1-seizoen. Maar dat lijkt niet het enige waar de tweevoudig wereldkampioen zich mee bezighoudt. Het ziet er naar uit dat hij ook acteur wordt in een aankomende film.
Er is een nieuwe Formule 1 film op komst, waarin Max Verstappen een rol gaat spelen, zoals het er nu uit ziet. Het is niet duidelijk wanneer deze film moet verschijnen, maar achter de schermen gebeurt van alles. Zo zouden alle Formule 1 teams en coureurs zichzelf gaan spelen.
Dat meldt Sky Sports journalist Ted Kravitz. Volgens hem is er afgelopen raceweekend in Monaco het één en ander besproken over de film. Lewis Hamilton is namelijk producent van de film en de regisseur en hoofdrolspeler komen langs bij de nodige races om onderzoek te doen voor de film.

Max Verstappen in F1 film met Brad Pitt?

Die hoofdrolspeler is overigens niemand minder dan Brad Pitt. De film wordt geregisseerd door Joseph Kosinski, die vorig jaar verantwoordelijk was voor Top Gun: Maverick. De cast wordt dus ook aangevuld door, zo lijkt het, vrijwel alle coureurs die momenteel op de grid te vinden zijn.
In de film speelt Brad Pitt een gepensioneerde F1-coureur die weer in actie komt om een jonge coureur te trainen. Die rijdt voor het fictieve team Apex Racing. Naast de verschijning van echte coureurs worden ook beelden van echte races gebruikt, dus de fictie van Apex Racing wordt behoorlijk door feiten ondersteund.

Populair Nieuws