De beste games om te spelen in de zomer

Article
donderdag, 06 juli 2023 om 15:00
horizon call of the mountainf1668592646
Zomer in Nederland betekent helaas niet altijd warme zomerdagen aan het strand of zwembad. Voordeel daarvan is natuurlijk wel dat je zo een excuus hebt om binnen te blijven en te gamen. Benieuwd welke games je deze zomer echt moet spelen? We hebben er een aantal voor je uitgekozen.

Horizon Call of the Mountain

Ga je deze zomer niet op vakantie? Misschien kun je op reis door het post-apocalyptische Amerika van de Horizon Call of the Mountain. Door de VR-bril lijkt het of je er écht bent. Wie op zoek is naar een ontspannen strandvakantie zit hier natuurlijk niet goed, maar wil je avontuur en actie in je leven? Dan is deze vakantie vol gevechten met machines perfect voor jou.
5ec7730e 522e 4876 88e8 7f3f87c209a8f1688055205

A Short Hike

Liever een rustigere virtuele vakantie? Dan is wellicht A Short Hike een goede optie. In deze open world game speel je als de vogel Claire die de top van een berg wil bereiken, omdat ze geen bereik heeft met haar telefoon. Hoewel je dus wel een doel hebt, is er genoeg te ontdekken in het park waar de berg zich bevindt, met genoeg andere dieren te ontmoeten en side quests om te voltooien.
mariopartysuperstarsf1646647421

Party games

Of je nu deze zomer op vakantie naar het buitenland gaat of thuisblijft, party games mogen deze zomer niet ontbreken. Perfect voor onderweg of een regenachtige dag op de hotelkamer of gewoon in de woonkamer. Met Mario Party zit je sowieso goed, maar er zijn nog genoeg andere party games om je mee te vermaken. De leukste party games voor op de Nintendo Switch zetten we eerder al voor je op een rijtje.
crash team rumble broll 1670535668222f1670676199

Crash Team Rumble

Over party games gesproken, sinds kort kun je op de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S Crash Team Rumble spelen. In deze game speel je in teams van vier om het meeste Wumpa fruit te verzamelen. Ieder karakter, waaronder natuurlijk Crash zelf, Cortex en Coco, heeft zijn eigen unieke vaardigheden om de overwinning binnen te slepen. Je PlayStation of Xbox meeslepen op vakantie gaat natuurlijk niet zo makkelijk, maar voor een gezellig dagje thuis met familie of vrienden is Crash Team Rumble perfect.
tears of the kingdom armf1683724728

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is inmiddels bijna twee maanden uit, maar om zo’n grote game volledig uit te spelen heb je aardig wat tijd nodig, wat je buiten de zomermaanden als student of als je fulltime werkt niet altijd hebt. Zomer betekent toch wat meer vrije tijd, of je nu op vakantie in het buitenland of eigen land gaat, dus dit is het moment om alles te ontdekken in Tears of the Kingdom. Misschien ontdek je zelfs wel iets nieuws. Zo werd onlangs nog een onverwachte feature ontdekt in de game.

Populair Nieuws