Battlefield 6 wordt mogelijk al in mei onthuld

  De nieuwe shooter van de Battlefield franchise zit er weer aan te komen. Er wordt verwacht dat Battlefield 6 dit jaar in de winkelschappen zal liggen en de onthulling zou dan ook niet lang op zich laten wachten.

  Volgens journalist Jeff Grubb zou de nieuwe Battlefield binnenkort al onthuld moeten worden. Tijdens een livestream werd er vanuit de chat gevraagd wanneer hij verwacht dat Battlefield 6 voor het eerst getoond moet gaan worden. Na de vraag gelezen te hebben krijgen we een heel kort en bondig antwoord: 'mei'. Hierna meldt hij wel dat er nog helemaal niets publiekelijk bekend is gemaakt, maar voor zover Jeff het begrijpt en zelf ook in kan schatten, wordt het hoogstwaarschijnlijk mei.

  Grubb heeft onthullingen van nieuwe games de afgelopen jaren al veel gelekt. In veel gevallen niet alleen om de juiste maand of het juiste jaar, maar tot op de exacte datum van release of onthulling. Voor nu meldt hij dat de verwachtte onthulling voor Battlefield 6 dus in mei is, maar dit kan altijd nog veranderen. Er is dus totaal geen garantie dat dit ook werkelijk zo zal zijn. Verder is voor de release van Battlefield 6 nog niets bekend, als het goed is komt het nieuwe deel dit jaar nog, maar ook dat is geen garantie.

  Gameplay van Battlefield 6

  In januari gingen ook al geruchten rond dat Battlefield 6, veel inspiratie op doet uit Battlefield 3. De gameplay zou erg overeen moeten gaan komen en de multiplayermodus zou met maar liefst 128 spelers tegelijk zijn. Ook zal er naar verluidt een nieuwe battle royale-modus gaan komen en is het team van Need for Speed gaan helpen met ontwikkelen van de nieuwe Battlefield game.

  Battlefield 6

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.