Klanten boos om gefaalde PS5 levering MediaMarkt

News
maandag, 22 maart 2021 om 12:45
playtation 5 studiof1605864992
Zoals iedereen ondertussen wel zal weten is de PlayStation 5 bijna niet te krijgen. Sommige winkelbedrijven zoals MediaMarkt en Coolblue houden diverse lotingen of verkopen spontaan de voorraad die ze op dat moment hebben. Dit gaat alleen niet altijd goed en klanten zijn daarom behoorlijk boos.
MediaMarkt heeft een flinke klap in het gezicht gekregen. De afgelopen paar dagen regent het met klachten op de Facebook pagina. MediaMarkt gaf donderdag de melding aan alle klanten voor een PlayStation 5 dat deze vrijdagochtend om 10 uur weer in de verkoop zou gaan. De standaard PS5 consoles vlogen er enorm snel doorheen en vervolgens konden er alleen nog maar bundels met extra accessoires gekocht worden. Deze waren wel een stukje duurder dan de normale versie, namelijk 620 euro.
Rob Swerissen meldt bij RTL Nieuws dat al deze blijdschap al snel omsloeg in teleurstelling. Hij, zijn zoon en zijn schoonzoon probeerden alle drie een PS5 te bemachtigen bij MediaMarkt, en dat leek te lukken. Na een e-mail met bevestiging van de bestelling en het flinke bedrag van 620 euro te betalen zou je toch gaan denken dat je een PlayStation 5 hebt weten te scoren, maar niets bleek minder waar te zijn. ’s Avonds kregen Rob en zijn schoonzoon een mail dat de bestelling voor de PS5 werd geannuleerd. Gelukkig wist zijn zoon wel de PS5 aan de haak te slaan, maar enorm veel anderen helaas niet.

Enorm veel klachten voor MediaMarkt

Nadat er enorm veel klanten een bestelling plaatsten en vervolgens een nogal teleurstellende e-mail binnenkregen, konden de klachten over MediaMarkt niet meer stoppen. De klantenservice was niet meer te bereiken, sommige klanten hadden vrijwel niets gehoord en anderen hebben nooit gezien dat de PS5 op voorraad was. Veel klanten vinden het ook niet kunnen dat er drie dagen gewacht moet worden op het terugstorten van het aankoopbedrag.
MediaMarkt laat niet weten om hoeveel gedupeerde klanten het gaat in dit geval, enkele denken dat het om honderden klanten kan gaan, maar dat is dus niet zeker. Mediamarkt laat wél weten dat ze bezig zijn met alles oplossen en belooft beterschap op dit gebied. Hopelijk zijn er dus geen problemen bij de volgende PS5 levering bij de webshop.

Populair Nieuws