Meer Battlefield 6 teasers verschenen op sociale kanalen EA

News
dinsdag, 08 juni 2021 om 16:30
battlefield headerf1622210525
Het is wel duidelijk dat Battlefield 6 onderweg is, want op alle sociale kanalen van EA kan je nu Battlefield 6 teasers vinden. In de teaser zie je eigenlijk alleen maar wat verstoorde beelden, toch is de opvallendste teaser niet op een kanaal van EA te vinden.
Morgen is het eindelijk zover en krijgen we de nieuwste shooter uit de stal van DICE te zien. Om het vuurtje alvast lekker aan te wakkeren zijn er allemaal Battlefield 6 teasers verschenen op de social media kanalen van EA. In de Battlefield 6 teasers zien we eigenlijk alleen maar wat verstoorde beelden, niet veel bijzonders dus, maar toch zijn er een paar speurneuzen die er wat bijzondere dingen in weten te zien. Zo zien de fans wat gezichten en een helikopter, wat voor veel fans al genoeg bewijs is voor een moderne setting.
Overigens vind je niet alleen maar Battlefield 6 teasers terug op de sociale kanalen van EA, ook de oudere Battlefield games lijken overgenomen te worden door de mysterieuze boodschap. Als je Battlefield V, Battlefield 1 of Battlefield 4 opstart word je begroet met de teaser. Je krijgt zelfs al een teaser voordat je de game opstart. In de menu's van zowel Xbox als PlayStation zijn de pagina's voor de verschillende Battlefield games helemaal verstoord en staat er een grotendeels onleesbare boodschap.

Meer Battlefield teasers

Het opvallende is dat niet alleen de sociale kanalen en games van EA meedoen aan het plaatsen van de Battlefield 6 teasers. Het officiële kanaal van Xbox heeft de teaser namelijk ook geplaatst, maar opvallend is dat het laden van de boodschap een kleine tien procent verder is. Dit gooit natuurlijk weer olie op het vuur, aangezien er al langer geruchten gaan dat Battlefield 6 op releasedag beschikbaar is voor de Xbox Game Pass. Daarnaast hebben we laatst ook nog zat gelekte beelden gezien en hebben we een hele XGN Cast gewijd aan de aankomende game van DICE, zeker even luisteren dus.