Battlefield 2042 zombie-modus nu alweer verwijderd door DICE

News
maandag, 24 januari 2022 om 13:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Onlangs heeft DICE de modus genaamd Zombie Survival aan Battlefield 2042 toegevoegd. Nu heeft DICE alleen besloten om de gamemodus te verwijderen wegens XP farmers. Dit is door een ontwikkelaar van de game gedeeld op Twitter.
Wie de nieuwe zombie-modus wil gaan spelen, zal er snel achter komen dat deze al niet meer in de game zit. De gamemodus is namelijk vervangen voor Gun Game. Dit komt doordat er spelers waren die Zombie Survival gebruikten om razendsnel XP te farmen.

Keert de zombie-modus terug?

Op Twitter zegt Justin Wiebe van DICE dat er wordt gekeken naar een oplossing, maar of de gamemodus binnenkort terugkeert is momenteel nog onbekend.
De ontwikkelaar zegt namelijk dat hij hoopt dat er in de toekomst een oplossing voor kan worden gevonden. Dit maakt duidelijk dat het dus geen prioriteit heeft voor DICE om de zombie-modus terug te brengen.
Fans van de gamemodus zullen dus zeker teleurgesteld zijn. DICE heeft al eerder een populaire gamemodus verwijderd uit een officiële playlist, maar heeft door de kritiek van spelers ervoor gekozen om de gamemodus terug te zetten in de playlist.
Dat DICE het niet als een prioriteit ziet om de zombie-modus terug te halen kan ook komen, omdat er veel meer grotere fouten in Battlefield 2042 zitten. Het is zelfs zo erg dat een cheatmaker is gestopt met cheats voor de game. De ontwikkelaars van de game hebben dus nog een hoop om aan te werken.