Cheatmaker stopt met cheats voor Battlefield 2042 door technische problemen

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 10:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Een maker van cheats van games waaronder Battlefield 2042 stopt hiermee. Niet omdat DICE een goede manier heeft gevonden om cheats tegen te houden, maar omdat door de technische problemen van de game de cheats niet goed werken. Tom Henderson, een bekende insider deelt dit op Twitter.
In de Battlefield en Call of Duty games zijn er veel cheaters te vinden. Dit komt omdat er mensen zijn die deze cheats maken en vervolgens verspreiden, maar één van deze makers stopt hiermee voor Battlefield 2042. De game zou namelijk te veel technische problemen hebben, waardoor de cheats niet werken.

Veel kritiek op Battlefield 2042

Dat de maker van de cheats nu stopt maakt nog eens pijnlijk duidelijk wat voor problemen de game allemaal heeft. Spelers zijn al erg kritisch op de game en veel spelers verlaten hierdoor Battlefield 2042, maar nu verlaten dus ook een hoop cheaters de game.
Hoewel gewone spelers het zeker niet jammer zullen vinden dat de maker stopt met cheats, is de reden hiervoor één waar de spelers vooral niet blij mee zijn. Spelers zouden eerder willen dat het cheatprobleem stopt door een goed anti-cheat-systeem.
Activision heeft in ieder geval een betere manier gevonden om cheaters weg te jagen. Het bedrijf heeft namelijk Ricochet gelanceerd. Dat is software die ervoor zou moeten zorgen dat cheatprogramma's kunnen worden opgespoord in de PC. Dit lijkt ook goed te werken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties