‘Batterij PS5 DualSense gaat straks langer mee’

News
donderdag, 11 januari 2024 om 10:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
De DualSense controller zit vol features die een dimensie toevoegen aan het gamen, zoals haptische feedback en adaptieve triggers. Maar dat maakt wel dat de batterij af en toe vrij snel leeg is. Mogelijk gaat dat binnenkort veranderen.
De PS5 controller valt bij de meeste spelers goed in de smaak, maar je moet wel zorgen dat hij goed is opgeladen. Maar mogelijk komt er binnenkort een nieuwe versie die dat enigszins verhelpt. Er is een nieuwe versie van de DualSense opgedoken op de site van Best Buy Canada, een elektronicazaak.
Deze staat vermeld als “PlayStation 5 V2 DualSense Controller”, dus het lijkt een officiële upgrade die nog aangekondigd moet worden. De specificaties zijn grotendeels hetzelfde, maar er wordt een punt gemaakt van een batterijduur van 12 uur, iets wat de huidige DualSense bij de meeste games niet haalt. Ook staat te lezen dat er een oplaadstation is inbegrepen, terwijl dat momenteel alleen apart verkrijgbaar is.
Het is niet duidelijk wanneer deze DualSense moet lanceren. Sony heeft hem ook nog niet officieel onthuld. De prijs is 89,99 Canadese dollar, hetzelfde als de huidige DualSense. Mogelijk wordt de oude DualSense op den duur vervangen door deze versie.

Wordt de DualSense nog verder aangepast?

Het zou kunnen dat deze specificaties nog niet alles onthullen over wat er precies anders is aan de controller. Ook moet blijken of de 12 uur batterijduur daadwerkelijk gehaald wordt. PS5-eigenaren halen uit hun huidige DualSense ook lang niet altijd de tijd die beloofd wordt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties