Baby Yoda steelt de show in Mandalorian beelden

News
vrijdag, 17 februari 2023 om 10:00
the mandalorianf1642078462
Het is bijna tijd voor het derde seizoen van The Mandalorian. We hebben al de nodige trailers gezien, maar nu is het zover dat we clips te zien krijgen uit het nieuwe seizoen. Nieuwe beelden laten zien dat Grogu (a.k.a. Baby Yoda) nog net zo schattig is als altijd.
Binnen twee weken kunnen Star Wars-fans weer genieten van de avonturen van The Mandalorian en Grogu. Disney heeft besloten om kijkers alvast lekker te maken met een clip uit het nieuwe seizoen. Daarin is Grogu weer lekker bezig met kattenkwaad: met de Force laat hij zichzelf ronddraaien in een bureaustoel, zoals vrijwel alle kinderen vroeg of laat een keer doen.
Wie de aandacht even van Baby Yoda af kan houden, kan ook een gesprek tussen The Mandalorian (Pedro Pascal) en Greef Karga (Carl Weathers) volgen. Het lijkt het eerste weerzien van de twee sinds seizoen twee van The Mandalorian: Greef vraagt zich af waarom Grogu nog steeds bij The Mandalorian is, terwijl het kind juist aan een Jedi was meegegeven. The Mandalorian legt uit hoe dat zit en wat zijn missie nu is (meer details kun je zien in The Book of Boba Fett).
Dat de hele situatie nog uitgelegd moet worden doet vermoeden dat deze clip vroeg in seizoen 3 van de serie te zien is, misschien zelfs in de eerste aflevering. Dat is zeker niet ongebruikelijk voor de serie: vaak zijn de beelden in trailers en clips al na een paar aflevering allemaal voorbij gekomen. Voor grote spoilers hoef je dus niet bang te zijn bij deze nieuwe beelden.

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 naar Disney+?

Het duurt niet lang meer voordat The Mandalorian echt terug is. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat vanaf 1 maart op Disney+. Er worden veel mooie dingen beloofd over de serie en Carl Weathers beweert zelfs dat hij je hoogstpersoonlijk komt halen als je het nieuwe seizoen niet leuk vindt.

Populair Nieuws