Pedro Pascal heeft één grote klacht over The Mandalorian

News
maandag, 13 februari 2023 om 18:00
Een rol in Star Wars is voor veel acteurs een droombaan. Maar dat wil niet zeggen dat het alleen maar genieten is op de set. Het blijkt bijvoorbeeld dat Pedro Pascal een groot probleem heeft met The Mandalorian.
Over ongeveer twee weken is het eindelijk weer tijd voor The Mandalorian. Ter promotie daarvan spreekt hoofdrolspeler Pedro Pascal met Empire. In het interview onthult hij een groot probleem met zijn kostuum.
Hij omschrijft het harnas van The Mandalorian namelijk als een “handschoen van top tot teen met gewichten eraan”. Maar het belangrijkste probleem is niet met het gewicht, maar met het zicht. Pascal kan niets zien in het harnas. Het vizier beslaat onmiddelijk wanneer je ademhaalt en er is helemaal geen sprake van zicht uit je ooghoeken. Als er ergens een gat is, valt Pascal erin, zo vertelt hij.
Maar Pascal heeft ook nog wat positieve woorden voor het harnas. Hij vertelt dat hij zich “machtig, beschermd, gevaarlijk en als een beschermer” voelt bij het dragen van het kostuum. Dat komt natuurlijk redelijk overeen met zijn rol in de serie: The Mandalorian is een gevaar voor zijn vijanden, maar de ultieme beschermer van Grogu.

Wanneer is de release van The Mandalorian seizoen 3?

Het duurt niet lang meer voor we Pascal weer in het harnas gaan zien, want The Mandalorian seizoen 3 begint op 1 maart op Disney+. Overigens is het niet alleen Pascal die het harnas draagt, want in veel scènes is het eigenlijk een body double. Dat is deels voor stunts, maar het stelde Pascal ook in staat om zijn rol in The Last of Us te filmen.