Wie The Mandalorian seizoen 3 niet leuk vindt moet oppassen

News
maandag, 23 januari 2023 om 16:00
the mandalorianf1642078462
The Mandalorian is alom geliefd bij Star Wars-fans en heeft de positieve reacties tot dusver nog niet verkwanseld. De trailers voor seizoen 3 zijn ook weer goed ontvangen, maar je weet maar nooit hoe de stemming om kan slaan na de release. Maar als je seizoen 3 niet leuk vind, krijg je het aan de stok met Carl Weathers.
De legendarische acteur Carl Weathers (Predator) heeft een belangrijke ondersteunende rol in The Mandalorian en regisseert ook afleveringen. Dat hij positief is over de serie zal dan ook niemand verbazen. Maar over seizoen is hij wel erg lovend.
In een interview met Gambit omschrijft hij het nieuwe seizoen als “slammin’”. Het nieuwe seizoen gaat veel groter worden dan de eerste twee. Voor wie het toch niet leuk vindt heeft Weathers een lichtelijk verontrustende mededeling: “We komen je halen”.

Wie speelt Carl Weathers in The Mandalorian?

In The Mandalorian speelt Carl Weathers Greef Karga, een voormalig hoofd van een premiejagersgilde. Nadat het Empire is verdreven van zijn planeet wordt hij daar magistraat en bloeit de planeet helemaal op. Wat Karga zoal te doen krijgt in seizoen 3 is nog niet bekend.
Maar gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten totdat het verhaal van The Mandalorian zich verder ontvouwt. Het nieuwe seizoen verschijnt op 1 maart op Disney+. Grogu en zijn Mandalorian adoptief-vader proberen in dit seizoen Mandalore te bereiken.