Update - Battle Royale Ghost Recon Frontline onthuld

News
dinsdag, 05 oktober 2021 om 18:15
144160 ghost recon breakpoint auroa edition playstation 4 screenshot 10f1634197786
Naar verluidt zal Ubisoft vanavond komen met een nieuwe Ghost Recon game. De ontwikkelaar en uitgever zal de game aankondigen via een livestream ter ere van het 20-jarig bestaan van de franchise.

Update - Ghost Recon Frontline uit de doeken gedaan

Ubisoft heeft Ghost Recon Frontline, een gloednieuwe battle royale uit de doeken gedaan. Een releasedatum is er nog niet, maar wel zal deze maand al een test beginnen waar spelers aan mee kunnen doen. In de battle royale kunnen 102 spelers meedoen in teams van drie om de strijd op het grote eiland te winnen in Expedition Mode. In de trailer hieronder kun je alvast de eerste beelden checken.
De langlopende franchise heeft door de jaren heen maar liefst veertien games voortgebracht. De reeks ging een compleet andere kant op met Ghost Recon Wildlands die in 2017 uitkwam. De serie ging verder met Ghost Recon Breakpoint, die wat negatiever werd ontvangen door het publiek en critici. Vanavond in de livestream zal er nu dus een ‘nieuw Ghost Recon-project’ onthuld worden.
In afwachting van de livestream wordt er op internet al volop gespeculeerd wat het nieuwe project zal zijn. Volgens een Reddit-gebruiker kon je de game al vinden op Ubisoft Connect, de launcher van Ubisoft. De game zou daar Ghost Recon Frontline heten. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Paris en zou zich afspelen in het huidige Vietnam. De game zal ook vanuit een first-person perspectief zijn, in tegenstelling tot de vorige delen die third person waren, maar meer dan dat weten we nog niet.

Al twintig jaar Ghost Recon games

Tom Clancy’s Ghost Recon is een serie militaire schietgames. Tom Clancy’s Ghost Recon kwam voor het eerst uit op PC in 2001. Het spel speelt zich af in 2008, waar er veel burgerlijke onrust heerst in Rusland, nadat ultranatiolisten de macht hebben gegrepen in de hoofdstad. Jij moet daar als speler, samen met jouw team, een stokje voor gaan steken.
Wat het nieuwe project precies inhoudt kunnen we vanavond om 19:00 zien in de livestream van Ubisoft.