Assassin's Creed Valhalla update deels uitgeschakeld wegens crashes

  Ubisoft is vorige week gekomen met een grote update voor Assassin’s Creed Valhalla. De ontwikkelaar heeft de patch nu alleen deels uitgeschakeld, omdat sommige toevoegen zorgen voor crashes in de game.

  Wie sinds de grote update van vorige week Ravensthorpe heeft bezocht in Assassin’s Creed Valhalla, hoort eigenlijk getrakteerd te worden op een groots festival. In plaats daarvan worden veel spelers alleen getrakteerd op een crash. Een flink probleem dus, aangezien Ravensthorpe jouw eigen dorp is en dienst doet als een hub voor veel zaken.

  Het Ostara Festival in Assassin’s Creed Valhalla zal daarom vanaf nu op een iets andere manier worden gevierd. Via Twitter heeft Ubisoft nu laten weten dat er een hotfix is geïmplementeerd, waarbij versieringen in het dorp tijdelijk worden uitgeschakeld en alle Ostara Festival quests die te maken hebben met decorations zijn niet te voltooien. In de tussentijd werkt de ontwikkelaar aan een permanente oplossing, zodat het festival weer op de juiste manier kan worden gespeeld.

  Grote uitbreiding op komst voor Valhalla

  Het Ostara festival en de bijbehorende transmogrification feature zijn niet de enige veranderingen waar spelers de komende tijd van kunnen genieten in Assassin’s Creed Valhalla. Volgende maand krijgt de game namelijk haar eerste grote uitbreiding genaamd Wrath of the Druids. In de uitbreiding zullen spelers de overtocht maken naar Ierland, om daar te vechten tegen een cult van Druïden. Daarnaast ziet het er ook naar uit dat we met nieuwe gameplay-elementen aan de slag kunnen.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.