Eerste grote Assassin's Creed Valhalla uitbreiding komt in april

News
vrijdag, 19 maart 2021 om 11:00
valhalla6f1704703922
De wereld van Assassin’s Creed Valhalla is groot en uitgebreid genoeg om je een flinke tijd mee te vermaken, maar dat weerhoudt Ubisoft er niet van om nieuwe content te introduceren. Zo kunnen spelers in april met de eerste grote uitbreiding voor de game aan de slag.
Sinds de makeover van de Assassin’s Creed franchise met Assassin’s Creed Origins zijn fans elke keer getrakteerd op twee grote uitbreidingen, die het verhaal en de lore van het tijdperk nog veel meer uitbreiden. Zo kregen spelers de kans in Origins om het hiernamaals te bezoeken en Odyssey bracht een bezoekje aan Atlantis.
Voor de eerste uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla houdt Ubisoft het een stuk meer grounded. De eerste expansion draagt namelijk de titel Wrath of the Druids en laat Eivor een uitstapje maken naar Ierland, waar een mysterieuze cult van druïden de dienst uitmaken. Uiteraard gaat dat ook gepaard met Gaelic mythen en folklore en uitgebreide groene bossen. De uitbreiding kan los gekocht worden of gespeeld worden via de Season Pass en is beschikbaar vanaf 29 april.

Nog meer content voor Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft komt overigens niet alleen met een uitbreiding voor de laatste Assassin’s Creed game. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om het Ostara festival te vieren, dat loopt tot en met 8 april. De update introduceert daarnaast ook een geliefde feature in de vorm van transmogrification, waarmee je het uiterlijk van je gear kan aanpassen. Aan het einde van de lente wordt daarnaast ook nog eens de Mastery Challenge aan Valhalla toegevoegd. Genoeg content dus om spelers nog lang te vermaken op de Britse eilanden.