Ubisoft komt vanavond met speciale Assassin's Creed livestream

News
dinsdag, 14 juni 2022 om 11:00
assassins creed infinityf1651134324
Het is alweer bijna vijftien jaar geleden dat de eerste Assassin's Creed verscheen. Ubisoft organiseert daarom vanavond een speciale livestream om de verjaardag van de franchise te vieren, met mogelijk een blik op de toekomst.
De Assassin's Creed-franchise is in relatief korte tijd uitgegroeid tot de verreweg de grootste franchise van Ubisoft. Sinds de eerste verschijning van Altaïr Ibn-La'Ahad in Assassin's Creed weten de games elke keer weer miljoenen spelers aan te trekken.
De franchise mag bijna haar vijftiende verjaardag vieren en daarom komt Ubisoft vanavond plotseling met een speciale Assassin's Creed Celebration Livestream. Dat heeft de uitgever en ontwikkelaar maandagavond aangekondigd. De Assassin's Creed livestream zal van start gaan om 18:00 Nederlandse tijd. Je kan het evenement volgen via het YouTube-kanaal van Ubisoft of het Twitch-kanaal.

Wat gaat de Assassin's Creed livestream tonen?

Tot nu toe heeft Ubisoft weinig details gedeeld over de livestream, behalve de essentiële informatie. Mogelijk kan het simpelweg een viering worden van de oude Assassin's Creed games, maar het is natuurlijk ook de uitgelezen kans voor de uitgever om de toekomst van de franchise te gaan tonen.
Ubisoft is qua content namelijk klaar met Assassin's Creed Valhalla en het is tot nu toe nog onbekend wat de volgende game in de reeks gaat worden. Zo is Assassin's Creed Infinity aangekondigd, maar die game lijkt nog wat verder in de toekomst te liggen. Ook gaan er geruchten dat een uitbreiding voor Valhalla omgevormd wordt tot een volledige game, met assassin Basim in de hoofdrol.