Gloednieuwe Samsung tablet alleen vandaag met veel korting te scoren!

News
woensdag, 15 juni 2022 om 10:00
samsung galaxy tab a8 2022f1655278497
Ben je op zoek naar een nieuwe tablet of moet je nog een cadeau halen voor vaderdag? Dan is nu het perfecte moment om een Samsung tablet bij bol.com te scoren, want het apparaat is alleen vandaag met veel korting te koop!
Hoewel er bij de aankondiging van de eerste iPad nog een beetje lacherig werd gedaan over tablets, zijn de apparaten ondertussen een vast gezicht geworden in het techlandschap. Tablets kunnen anno 2022 dan ook veel taken aan en liggen qua mogelijkheden en prestaties perfect tussen smartphones en laptops in.
Heb je altijd al een tablet willen hebben of is je oude nodig aan vervanging toe, dan is vandaag het ideale moment om een nieuwe te scoren. Bij bol.com kan je momenteel namelijk profiteren van een dagdeal op de Samsung Galaxy Tab A8 (2022). Dit model is pas een paar maanden geleden gelanceerd en zoveel korting zien we normaal dan ook niet snel gebeuren. Sla dus snel je slag, voordat de actie voorbij is!

Welke specs heeft de Samsung tablet?

Aangezien de nieuwste versie van de Samsung Galaxy Tab A8 pas net is gelanceerd, kan je natuurlijk de meest recente software verwachten. De tablet draait dan out of the box op Android 11. Je kan daarnaast genieten van een groot 10,5 inch scherm, met een resolutie van maar liefst 1920x1200 pixels. Alles zal er op het scherm dus haarscherp uitzien.
Ook hoef je je geen zorgen te maken over de batterij, want Samsung heeft gezorgd voor een grote 7040 mAh accu, die gemakkelijk de hele dag meegaat. Heb je aan het interne geheugen van 32GB niet genoeg, dat kan je die later altijd nog makkelijk upgraden dankzij een MicroSD-slot.