Assassin's Creed Valhalla challenge laat je Basim's zwaard verdienen

News
vrijdag, 03 december 2021 om 19:00
assassins creed valhallaf1675682383
Er is een nieuwe challenge in Assassin's Creed Valhalla. Als je de challenge haalt dan verdien je het zwaard van de assassin Basim. Dit maakt Ubisoft, het bedrijf achter de game bekend op Twitter.
Ubisoft heeft het Oskoreia festival verlengd tot en met 9 december, oorspronkelijk zou het festival eindigen op 2 december. Naast dit nieuws heeft Ubisoft ook bekendgemaakt dat het tot 9 december mogelijk is om Basim's zwaard te verdienen. Dit is mogelijk door met een zwaard 250.000 vijanden te doden.

Nog veel plannen voor Assassin's Creed Valhalla

Dat Ubisoft nog zoveel bezig is met Assassin's Creed Valhalla, terwijl de game al een jaar uit is, komt omdat de game een groot succes is gebleken voor Ubisoft. Groter dan het bedrijf in eerste instantie had verwacht.
Het succes is zo groot, dat het zelfs de op een na best verkochte game van het bedrijf ooit is. Ook na het festival kunnen spelers dus nog een hoop content verwachten, waaronder in ieder geval nog een grote DLC.
Het zwaard is vooral interessant voor de spelers die veel hebben met de Assassin-kant van de game. Het personage Basim is namelijk een Assassin, dus het zwaard past er goed bij wanneer je zelf als Assassin door de wereld van AC Valhalla wil lopen.
Mocht je Basim's zwaard nog willen hebben moet je snel zijn. Je hebt dus tot 9 december de tijd om 250.000 vijanden te doden met een one-handed sword. Heb je de game al een tijdje niet gespeeld, dan kan dit mogelijk een lastige opgave worden. Pas vlak voor de release van de Siege of Paris DLC zijn de zwaarden namelijk toegevoegd aan Assassin's Creed Valhalla.