Assassin’s Creed Origins dit weekend gratis!

News
donderdag, 16 juni 2022 om 17:30
assassins creed origins cheats binnenkort beschikbaar op pc 129273
Ubisoft pakt de laaste weken uit met Assassin’s Creed. Dat heeft alles te maken met het vijftienjarig jubileum van de reeks. Dit weekend wordt dat jubileum ook nog eens gevierd door Assassin’s Creed Origins tijdelijk gratis te maken.
Tijdens een speciale livestream deze week werd een aantal dingen rondom de Assassin’s Creed franchise aangekondigd. Zo is er een nieuwe game-modus voor Valhalla en is bekend wanneer de volgende Assassin’s Creed wordt aangekondigd. Daarnaast werd bekend dat we komend weekend gratis kunnen genieten van Assassin’s Creed Origins.
Origins is natuurlijk al even uit, dus er is een goede kans dat grote fans van de franchise de game al lang in huis hebben. Maar mocht je nieuwkomer zijn, dan is dit een mooi moment om de game eens uit te proberen. Er is namelijk onlangs een next-gen upgrade voor de game uitgebracht.

Hoe lang is Assassin’s Creed Origins gratis?

Het gratis weekend begint vanavond, 16 juni om 18.00 uur en loopt tot 20 juni om 18.01. Je kunt de game nu al downloaden, zodat je optimaal kunt genieten van de tijd dat hij gratis is. Je voortgang kun je na het gratis weekend behouden, mocht je ervoor kiezen om de game te kopen.
Je kunt van het gratis weekend profiteren op PC, alle consoles waarop de game beschikbaar is en Google Stadia. In sommige stores is de game ook in de aanbieding, wat natuurlijk handig is voor als hij bevalt. Alle details kun je vinden op de website van Ubisoft.