Epic Games geeft gratis een bijzondere game weg

News
donderdag, 16 juni 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Elke donderdag is het prijs voor fans van gratis games, dan geeft Epic Games één of meer gratis games weg in de Epic Games Store. Ook nu de Mega Sale afgelopen is blijft Epic Games ons verwennen met gratis games in de Store. Deze week geeft Epic Games een game van eigen makelij weg en dat is een heel bijzondere. De game van deze week is namelijk niet echt in één gametype te vangen: Supraland.
Deze week kunnen we de game Supraland gratis in de Epic Store scoren!

In de basis is Supraland een sandbox game, maar dan eentje die wel bijzonder veel vrijheid biedt. Het ene moment ben je aan het puzzelen, dan weer lijkt de game op een RPG om even later Portal, Zelda en Metroid tot een heerlijk explosief brouwsel te mengen.
Daarbij staat maar één ding voorop: jouw wil als speler is wet! Supraland heeft weliswaar een korte storyline, maar zit zó vol met sidequests, optionele activiteiten en puzzels dat je al vrij snel gewoon lekker je eigen ding gaat doen. Dat is ook precies de bedoeling: geniet van alle tools en de mooie omgevingen die Supraland je biedt en doe waar je zin in hebt! De game is een productie van het eigen Epic Games label maar is inmiddels ook op consoles verkrijgbaar. Voor PC gamers is dat niet relevant, zij kunnen de game nu gratis scoren in de Epic Store!

Supraland gratis te claimen in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week Supraland weg. Dit keer weten we ook weer wat de gratis game voor volgende week gaat worden. We krijgen volgende week namelijk twee games: A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition en Car Mechanic Simulator 2018!
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws