PS5, Series X update Assassin’s Creed Origins nu beschikbaar

News
donderdag, 02 juni 2022 om 18:00
assassins creed origins cheats binnenkort beschikbaar op pc 129273
Assassin’s Creed Origins is nu te spelen via Xbox Game Pass. De game is alleen al wat ouder en in de tussentijd zijn we gewend geraakt aan heel krachtige consoles. Maar er is goed nieuws: Ubisoft komt namelijk met een update om van die kracht gebruik te maken.
De ene game na de andere krijgt sinds de release van de PS5 en Xbox Series X een update. Dat was in eerste instantie voornamelijk voor games die vlak voor de nieuwe consoles uitkwamen. Maar nu komen er steeds vaker updates voor wat ouder games.
Nu komt Ubisoft bijvoorbeeld met een update voor Assassin’s Creed Origins. Een heel uitgebreide update is het niet. Er is bijvoorbeeld geen nieuwe content of een resolutie-upgrade. Maar de inhoud van de update is toch niet te versmaden: het is namelijk een fps boost om de game op 60 frames per seconde te laten draaien.
Je kunt het Assassin’s Creed-avontuur in Egypte nu dus soepeler dan ooit beleven. Samen met de toevoeging van de game aan Game Pass lijkt er geen beter moment om de game misschien wel voor het eerst te spelen. Assassin's Creed Origins is zeker het spelen waard, zoals je kan lezen in onze review.

Nog meer next-gen updates onderweg?

Ubisoft is mogelijk niet de enige die met updates komt voor oudere games. Het lijkt er namelijk op dat Rockstar de smaak ook te pakken heeft. Na de PS5 en Series X-versie van GTA V zijn er nu geruchten dat Red Dead Redemption 2 en mogelijk ook Red Dead Redemption 1 een update krijgen.