Assassin’s Creed Mirage vervult grote wens van fans

News
maandag, 16 januari 2023 om 11:00
assassins creed miragef1662103517
De laatste paar Assassin’s Creed games waren enorme RPG’s. Maar het aankomende Assassin’s Creed Mirage heeft een wat kleinere schaal. Daarmee wil Ubisoft een grote wens van de fans in vervulling laten gaan.
Bij zowel gamers als ontwikkelaars lijkt er soms een voorkeur te zijn voor enorme games. Meer content betekent dat je meer tijd in de game kan stoppen en dat de game zijn geld meer waard is, lijkt de tendens. Een grote game kan ook inderdaad heel leuk zijn, maar soms willen spelers toch iets anders.
Dat is ook te merken met Assassin’s Creed. Veel spelers konden goed genieten van titels als Origins, Odyssey en Valhalla, maar er gingen ook steed meer stemmen op die de kleinere werelden en kortere speelduur van eerdere titels terug wilden. Stephane Boudon, creative director van Assassin’s Creed Mirage, geeft in een interview met GamesRadar aan dat daar naar is geluisterd.
Het is zelfs één van de belangrijkste redenen dat Ubisoft Bordeaux voor de “intiemere” schaal van Mirage heeft gekozen. Maar tegelijkertijd had het team ook andere redenen. Een kleinschaliger project geeft namelijk ook meer tijd om belangrijke features goed af te werken.

Wanneer is de release van Assassin’s Creed Mirage?

Spelers die deze kleinere variant van Assassin’s Creed maar al te graag willen spelen kunnen er dit jaar al mee aan de gang. Een exacte datum is er helaas nog niet, maar er zijn geruchten over een release in augustus. Momenteel werkt Ubisoft overigens ook nog aan een aantal andere Assassin’s Creed games.

Populair Nieuws

Laatste Reacties