LEGO komt met eerbetoon aan Paul Walker

News
maandag, 16 januari 2023 om 11:30
paul walker fast and furious 6f1673861543
Fans van Fast & Furious kunnen nu een LEGO-replica bouwen van de Nissan Skyline R34 GT-R uit 1999, die werd bestuurd door Brian O’Conner (Paul Walker) in 2 Fast 2 Furious.
De 319-delige LEGO-replica is uitgebracht onder het Speed Champions-thema van het bedrijf. De gedetailleerde set wordt ook geleverd met een minifiguur van Brian O’Conner, waardoor fans de mogelijkheid hebben om scenes uit 2 Fast 2 Furious uit 2003 na te spelen met behulp van de LEGO set.
De set is uitgebracht als '2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34)' en de set is LEGO’s tweede Speed Champion Fast & Furious set van LEGO. De 2 Fast 2 Furious LEGO-set kan momenteel nog steeds worden besteld voor 24,99 euro.
2 Fast 2 Furious, geregisseerd door John Singleton, is het tweede deel in de Fast and Furious-franchise en gaat verder met Brian O’Conner na de gebeurtenissen in The Fast and the Furious uit 2001. Ondanks negatieve recensies van critici, was de film een groot succes met een wereldwijde winst van 236,4 miljoen. De meest recente film uit de franchise is F9: The Fast Saga uit 2021. De tiende film staat klaar en wordt in mei uitgebracht.

De eerste Fast X-trailer is in aantocht

Diesel fans deelde foto’s achter de schermen, maar verder zijn er geen beelden van het vervolg vrijgegeven. Dat verandert op 10 februari wanneer Universal de eerste trailer voor Fast X keert Charlize Theron terug als Cipher, een crimineel meesterbrein en cyberterrorist die voor het eerst werd geïntroduceerd in de achtste film, The Fate of the Furious uit 2017. In de aankomende film werkt Cipher samen met Dante gespeeld door Jason Momoa.
Fast X zal ook verschillende bekende gezichten bevatten, met Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Micheal Rooker, Scott Eastwood, John Cena, Hellen Mirren, Jason Statham en Cardi B.