‘Dit is de Assassin’s Creed Mirage releasedatum’

News
vrijdag, 02 december 2022 om 15:30
assassins creed miragef1662103517
Assassin’s Creed Valhalla heeft net zijn laatste update gekregen. Het wachten op Assassin’s Creed Mirage is dan ook officieel begonnen. Volgens Insider Gaming kan het nog wel even duren voordat de game uitkomt.
Bij de onthulling van Assassin’s Creed Mirage gaf Ubisoft aan dat de game in 2023 uit zou komen. Dat is onveranderd, maar wie hoopte op een release in het begin van het jaar moet teleurgesteld worden. De huidige planning zou zijn dat de game in augustus uitkomt.'
Dat kan bovendien nog veranderen. De bronnen van Insider Gaming geven aan dat de game intern al twee keer is uitgesteld. Aangezien er nooit iets preciezers aan de game is gehangen dan 2023, kan Ubisoft hem nog verder uitstellen zonder dat het publiek daar (officieel) iets van merkt.
De game verschijnt zelfs anno 2023 nog voor zowel de huidige als de vorige console-generatie. Er bestaan dan ook vermoedens dat de PS4 en Xbox One mogelijk bijdragen aan het uitstel. De beperkingen van de oudere consoles kunnen problemen veroorzaken voor de ontwikkeling van Mirage.

Ook moeilijkheden voor Assassin’s Creed Red

Overigens is Mirage niet de enige Assassin’s Creed game die intern niet zo soepel tot stand komt. Naar verluidt zijn er ook problemen met Project Red, de game die zich in Japan afspeelt. Dat had de game na Mirage moeten zijn, maar het is onduidelijk of dat nog haalbaar is. Project Hexe, de game na Red, zou dan weer goed lopen.

Populair Nieuws