Reminder: The Last of Us nu te zien op HBO Max!

News
maandag, 16 januari 2023 om 10:30
the last of us serief1673949097
Veel van ons kijken misschien wel reikhalzend uit naar de tv-serie The Last of Us en daarom schrijven we maar al te graag deze herinnering voor jullie. Vanaf vandaag kan deze serie, aan de hand van de videogames, gestreamd worden op HBO Max.
The Last of Us zijn populaire PlayStation games in een postapocalyptische setting. Bovenal zijn het verhalende games waardoor de games dan ook veel fans voor zich hebben gewonnen. De keuze voor een tv-serie is dan ook niet zo heel vreemd.

Waar gaat de tv-serie The Last of Us over?

De seie speelt zich af in de Verenigde Staten, twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal) is een overlevende die wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen.

Wanneer kwam The Last of Us eigenlijk uit?

De serie kent in totaal 9 afleveringen. Het zou best kunnen dat mensen de games weer opnieuw willen spelen van ontwikkelaar Naughty Dog. De eerste game is onlangs nog opnieuw uitgebracht op de PlayStation 5. De oorspronkelijke game verscheen in 2013 op de PlayStation 3, dat is dus wel even geleden. Toch is de fanbase sindsdien alleen maar gegroeid. Mensen houden van Ellie en Joel en de band die de twee personages met elkaar hebben.
Dit nieuwsbericht is bijgewerkt op 16 januari 2023.