Assassin's Creed Mirage officieel aangekondigd door Ubisoft

News
vrijdag, 02 september 2022 om 9:30
assassins creed miragef1662103517
We hebben er lang op moeten wachten, maar Ubisoft heeft eindelijk het volgende deel in de Assassin's Creed-franchise onthuld. Het volgende avontuur in de reeks heet Assassin's Creed Mirage en gaat terug naar de roots.
Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Assassin's Creed Valhalla uitkwam en normaal kunnen we rond deze tijd een nieuw deel in de grootste franchise van Ubisoft verwachten. Het is alleen erg stil gebleven vanuit de uitgever rondom de reeks, hoewel er bijna wekelijks wel weer een nieuw gerucht over de volgende Assassin's Creed opdook.
Ubisoft heeft nu gelukkig eindelijk officieel Assassin's Creed Mirage aangekondigd. Dat heeft het bedrijf via Twitter gedaan. Veel info is er nog niet uit de doeken gedaan, maar wel laat Ubisoft weten dat we 10 september meer informatie zullen krijgen. Om 21:00 Nederlandse tijd zal er meer informatie worden gedeeld.

Assassin's Creed terug naar het Midden-Oosten

Eén ding is in ieder geval wel duidelijk en dat is dat Assassin's Creed Mirage terug gaat naar de oorsprong van de serie. De game speelt zich namelijk af in het Midden-Oosten, net zoals de originele game.
De kans is zeer groot dat de protagonist Basim wordt, die we al eerder kennen uit Valhalla. Er gaan namelijk al een tijdje geruchten dat de nieuwe Assassin's Creed zich af gaat spelen in Bagdad en een prequel wordt op Valhalla. De naam Mirage is eerder deze week ook al gelekt en sluit aan op de eerdere geruchten over de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties